Založ si blog

Dzurindov poskok Korčok – jediný spôsob, ako sa Miki môže vrátiť k moci

Onehdá sa slovenským internetom šíril nafúkaný rozhovor expremiéra a dôchodcu Dzurindu, ako je úúúplne samozrejmé a jasné, že Ivan Korčok, „ktorého som urobil“, sa stane súčasťou jeho perepute. Ale ten Ivan zradil. Z priemerného bývalého diplomatického pracovníka – síce skvelo ovládajúceho napríklad takú nemčinu a aj umenie ako správne jesť akou takou vidličkou na žúrkach vo Washingtone – sa z neho stal niekto – samotný pán minister.

A po zopár lacných bonmotoch na Rusov, na Fica a na Orbána sa z ničoho nič z neho stal – prezidentský kandidát. S podporou americkej ambasády. A napriek zrade, s podporou Mikuláša Dzurindu. Šimečka sa chystá, SaSka už podporila. A samozrejme s podporou všetkých tých, ktorí sa označujú za slušnoľudí, ale ich nenávisť v skutočnosti vedie k rozdeleniu Slovenska.

Lebo oni nechcú Slovensko aké je, oni chcú Slovensko ako ďalší štát USA. Ale keďže to nie je úplne jednoduché, tak aspoň byť premiantom v Spojených štátov európskych. Lebo v čase vojny v slovenskom susedstve (kedy hrdinstvo Ukrajiny aj tak nikam nevedie, len k ďalším mŕtvym – lebo USA nechce aby Ukrajina vyhrala ale len pustila Rusom žilou), v čase kedy inflácia a banky ožobračujú ľudí, prioritou budú práva LGBT, medveďov, neviditeľných Vallových cyklistov na bratislavskom nábreží. Právo za európske peniaze organizovať v Košiciach workshop ako byť lepšie sa prezliekajúcim chlapom.  A množstvo iných, podobných práv. Právo na marihuanu, právo na samovraždu. Filmy a dokumenty o tom, ako sa zmeniť z chlapa na ženu či obrátene. Aktivistické supermarkety a ešte aktivistickejšie Divadlo P.O.Hviezdoslava. S výsmechom ku všetkým, ktorí považujú za normálnu existenciu len dvoch bilogických pohlaví a že manželstvo je tisíce rokov len výsadou muža a ženy.

 

Keď si prečítate hodnotenie Slovenska z pera amerického ministerstva zahraničia z roku 2022, zistíte že Ivan Korčok nerobí nič iné, ako papagájuje. Americkú interpretáciu všetkého, čo sa na Slovensku za posledných 20 rokov stalo. Či má americký pas alebo nie, naozaj nie je dôležité. To, že má v srdci a v hlave bližšie k „stars and stripes“ ako k slovenskému dvojkrížu, preukazuje na každom kroku.

 

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Ostrihoňová všetkých pekne oklamala. Kandidovať mala za progresívcov už v 2019

21.02.2024

Mediálnym vyhláseniam sa v prípade Veroniky Ostrihoňovej, bývalej spravodajky TV Markíza a neskôr moderátorky RTVS sa nedá s vážnou tvárou veriť. Je to len neskutočne babrácka robota médií, že nepíšu o tom, že k progresívcom do eurovolieb ju lámal už Beblavý s Trubanom a Štefunkom už v roku 2019! Pani Veronika túto ponuku vtedy aj priznala. Doslovne povedala: [...]

Lipšic sa musí poponáhľať, ak chce kandidovať s Ódorom

09.02.2024

Špeciálny pán Lipšic o job príde ku 30. marcu, zatiaľ bez náhrady. Alebo je možné, že Krajniakov odchod od Borisa „dobrofackovača“ Kollára bol predzvesťou nového úderného projektu? Ak Daniel niečo roky rokúce vie, je to prežiť každého a vždy postúpiť ďalej. Jeho ambície sú nezmerné. Aj svoje pôsobenie na špeciálnej prokuratúre vnímal len ako ďalší [...]

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 159904x
Priemerná čítanosť článkov: 4703x

Autor blogu

Kategórie