Založ si blog

Neverte tete Juríniovej, je to ďalšia Matovičova pasca. Hlas pre ňu je hlasom proti démonom a pre Lipšica

Čo urobila teta Juríniová, keď s pomocou Igora Matoviča v roku 2018 zasadla na stoličku žilinskej župy? Vyháňala z úradu démonov, spolu s Vašečkom a akýmsi exorcistom. Zároveň ale mala dobré vzťahy s Kaníkom, takže je zjavné že výsledok exorcismu sa nevydaril. Alebo že by obrátene Kaník bol tým správnym exorcistom?

Tete Jurínovej zapaltili zmenu image, aby bola menšia teta a viac šik. Čarovné kúzlo ako pri bývalej „líderke“ kandidátky, neviditeľnej a neexistujúcej Šofranko – peknej blondýnke – ale nenastalo. Alebo ani ndokáže tárať, ako kedysi vedela inak zúfalo neschopná Remišová, ktorá odišla ku Kiskovy a aha, po domrvení všetkého na čo siahla je späť u Matoviča. Teraz sme skôr dostali len prefarbenú tetu. Jednu z posledných, ktoré Matovičovy zostali. Spolu s verným Lišiovým poskokom Grendelom.

Grendel vie, že ak sa Matovič nedostane do parlamentu, nedostane sa ani on. A ich ochrana Lipšica tak skončí. Rádoby minister vnútra za Progresívne Slovensko, toho času policajny prezident Pišta Hamran si už pomaly balí svojich 5 sliviek, a teší sa na budúcu politickú prácu spolu zo Spišiakom pod Šimečkom, no Lipšic sa nebude mať kam vrátiť, ak Matovič a Grendel neuspejú. Strach je preto obrovský a PR akcie polície a špeciálnej prokuratúry tesne pár dní pred voľbami smrdia už aj slniečkárom.

Suma sumárum – kto volí OľaNO, volí Matoviča. Kto volí Matoviča volí sebestredného egoistického psychopata, ktorý ublížil krajine viac ako Mečiar, Fico a Dzurinda dokopy. A to za neporovnateľne kratší čas!

Divím sa vlastne všetkým bojachtivým Slovákom, ktorí túžia poraziť Rusko, prečo im expresne nepošlú Matoviča. Ten by dokázal dostať Rusko na kolená oveľa rýchlejšie ako akékoľvek dodávky zbraní na Ukrajinu.

Juríniová Erika

čerta diabla vyháňa a Kaníka si na hrudi chová

 

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Ostrihoňová všetkých pekne oklamala. Kandidovať mala za progresívcov už v 2019

21.02.2024

Mediálnym vyhláseniam sa v prípade Veroniky Ostrihoňovej, bývalej spravodajky TV Markíza a neskôr moderátorky RTVS sa nedá s vážnou tvárou veriť. Je to len neskutočne babrácka robota médií, že nepíšu o tom, že k progresívcom do eurovolieb ju lámal už Beblavý s Trubanom a Štefunkom už v roku 2019! Pani Veronika túto ponuku vtedy aj priznala. Doslovne povedala: [...]

Lipšic sa musí poponáhľať, ak chce kandidovať s Ódorom

09.02.2024

Špeciálny pán Lipšic o job príde ku 30. marcu, zatiaľ bez náhrady. Alebo je možné, že Krajniakov odchod od Borisa „dobrofackovača“ Kollára bol predzvesťou nového úderného projektu? Ak Daniel niečo roky rokúce vie, je to prežiť každého a vždy postúpiť ďalej. Jeho ambície sú nezmerné. Aj svoje pôsobenie na špeciálnej prokuratúre vnímal len ako ďalší [...]

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 159906x
Priemerná čítanosť článkov: 4703x

Autor blogu

Kategórie