Založ si blog

Neverte tete Juríniovej, je to ďalšia Matovičova pasca. Hlas pre ňu je hlasom proti démonom a pre Lipšica

Čo urobila teta Juríniová, keď s pomocou Igora Matoviča v roku 2018 zasadla na stoličku žilinskej župy? Vyháňala z úradu démonov, spolu s Vašečkom a akýmsi exorcistom. Zároveň ale mala dobré vzťahy s Kaníkom, takže je zjavné že výsledok exorcismu sa nevydaril. Alebo že by obrátene Kaník bol tým správnym exorcistom?

Tete Jurínovej zapaltili zmenu image, aby bola menšia teta a viac šik. Čarovné kúzlo ako pri bývalej „líderke“ kandidátky, neviditeľnej a neexistujúcej Šofranko – peknej blondýnke – ale nenastalo. Alebo ani ndokáže tárať, ako kedysi vedela inak zúfalo neschopná Remišová, ktorá odišla ku Kiskovy a aha, po domrvení všetkého na čo siahla je späť u Matoviča. Teraz sme skôr dostali len prefarbenú tetu. Jednu z posledných, ktoré Matovičovy zostali. Spolu s verným Lišiovým poskokom Grendelom.

Grendel vie, že ak sa Matovič nedostane do parlamentu, nedostane sa ani on. A ich ochrana Lipšica tak skončí. Rádoby minister vnútra za Progresívne Slovensko, toho času policajny prezident Pišta Hamran si už pomaly balí svojich 5 sliviek, a teší sa na budúcu politickú prácu spolu zo Spišiakom pod Šimečkom, no Lipšic sa nebude mať kam vrátiť, ak Matovič a Grendel neuspejú. Strach je preto obrovský a PR akcie polície a špeciálnej prokuratúry tesne pár dní pred voľbami smrdia už aj slniečkárom.

Suma sumárum – kto volí OľaNO, volí Matoviča. Kto volí Matoviča volí sebestredného egoistického psychopata, ktorý ublížil krajine viac ako Mečiar, Fico a Dzurinda dokopy. A to za neporovnateľne kratší čas!

Divím sa vlastne všetkým bojachtivým Slovákom, ktorí túžia poraziť Rusko, prečo im expresne nepošlú Matoviča. Ten by dokázal dostať Rusko na kolená oveľa rýchlejšie ako akékoľvek dodávky zbraní na Ukrajinu.

Juríniová Erika

čerta diabla vyháňa a Kaníka si na hrudi chová

 

Kali prekukol falošné pózy Šimečku a Čaputovej

21.05.2024

Tragická a zúfalá chvíla. Dôsledok všetkých protestov pre Ficovým Bonaparte. Neustály pokles politickej kultúry po vstupe matovičovcov na kandidátke SaS do parlamentu od roku 2010. Vyhrocovanie mediálneho honu na premiéra, Kaliho či Blahu. Šibenice na námestiach. Posielanie do basy bez dôkazov. Alebo výmyslov. étorika bývalého smeráckeho asistenta Šimečku voči svojím [...]

Prečo nemám pochopenie pre voličov Šimečku

15.05.2024

Šimečka najmladší je derivátom svojho otca a svojho starého otca. Vždy sa našiel niekto, kto im pomohol a kto ich platil. A po koho chrbte sa doplazili ďalej a ďalej. Šimečka najmladší napríklad dokončil svoje doktorandské štúdium vďaka smeráckym europeniazom Borisa Zalu. Stretnutie s Macronom v predvolebnom boji mu sprostredkoval Štefunko. Stranu platil Truban, [...]

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 171370x
Priemerná čítanosť článkov: 4760x

Autor blogu

Kategórie