Založ si blog

Boris Kollár spolu s mafiánom „Piťom“ objavoval aj čaro kubánskych tankov [ NOVÉ FOTO]

Tomáš Rajecký po rokoch porozprával, ako to bolo v skutočnosti s Borisom Kollárom a šéfom jednej z najsilnejších mafiánskych skupín – Jurajom Ondrejčákom alias Piťom.

A doložil svoju verziu pravdy aj fotografiami z archívu. To, že Kollár bol jedna ruka s mafiou roky rokúce vedia všetci bratislavčania, ktorí ich stretali. Aj na Donovaloch, kde si Kollár mal prenajímať časť Piťových pozemkov. Ten o ne prišiel po svojom odsúdení.

Predseda Národnej rady je šokujúco ticho. A šokujúco ticho je aj Richard Sulík, ktorý o Kollárových „konexiach“ vedel z prvej ruky dávno pred tým než s ním vstúpil do politického manželstva v koalícii. Ale zachoval sa rovnako ako keď sa dozvedel o Bubeníkovej a čítal si prepisy Gorily: volič je …. a dôležité sú predsa žurky v Expu v Dubaji.

Ticho je aj Igor Matovič, ktorý kade chodí, tade tvrdí že je „bojovník proti mafii“. Strčil si to aj na kandidátnu listinu. To by ale logicky a najmä šokujúco úznamenalo, že by bojoval voči svojmu najväčšiemu politickému súbežníkovi Borisovi Kollárovi, starnúcemu patologickému deviantovi.

No nejde len o politikov.

Ticho je aj Veronika Ostrihoňová – Cifrová, nová tvár mimovládnej politickej akcie proti Ficovi a spol, ktorá má spolu s Radičovou presvedčiť mladých, že sa oplatí voliť proti Ficovi, Dankovi, Hlasu, Republike, KDH a tak ďalej – lebo jediná strana, ktorá je pre mimovládky voliteľná je Progresívne Slovensko. Samotná Ostrihoňová dostala ponuku kandidovať za PS-SPOLU ešte v roku 2019.

Samozrejme, Ostrihoňová určite nieje ticho len preto, lebo jej manžel Martin „Sajfa“ Cifra je královsky platenou hlavnou hviezdou Kollárovho rádia, to by bola hlúposť.

Prečo v kauze fackovania a kopania žien Borisom Kollárom sú tieto akože celebritky potom úplne tichúčko jasné nie je.

 

Takže choďte voliť, milí mladí, ale si zapamätajte, ak ide o peniaze, ako vravia maďari: Minden szentnek maga felé hajlik a keze.

 

 

Vysvetlivky k fotografiám: zľava je Matej „Gaťa“ Šalaga, nasleduje Marek Orlík, ktorý pomohol odsúdiť zvyšok svojich kumpánov – zaujímavé je, že ho zastupovala exprokurátorka a advokátka Eva Mišíková (zastupovala aj bývalého šéfa SIS Vladimíra Pčolinského v prípade korupcie či špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica v prípade usmrtenia chodca) – potom predseda Národnej rady Boris Kollár, nasledovaný poslankyňou Národnej rady Monika Péter a nakoniec Juraj „Piťo“ Ondrejčák, boss mafiánskej skupiny.

Boris Kollár s mafiou

Boris Kollár v červenom s mafiou všade inde

Boris Kollár s mafiou

Boris Kollár v červenom vzadu s mafiou všade inde

 

 

 

Kali prekukol falošné pózy Šimečku a Čaputovej

21.05.2024

Tragická a zúfalá chvíla. Dôsledok všetkých protestov pre Ficovým Bonaparte. Neustály pokles politickej kultúry po vstupe matovičovcov na kandidátke SaS do parlamentu od roku 2010. Vyhrocovanie mediálneho honu na premiéra, Kaliho či Blahu. Šibenice na námestiach. Posielanie do basy bez dôkazov. Alebo výmyslov. étorika bývalého smeráckeho asistenta Šimečku voči svojím [...]

Prečo nemám pochopenie pre voličov Šimečku

15.05.2024

Šimečka najmladší je derivátom svojho otca a svojho starého otca. Vždy sa našiel niekto, kto im pomohol a kto ich platil. A po koho chrbte sa doplazili ďalej a ďalej. Šimečka najmladší napríklad dokončil svoje doktorandské štúdium vďaka smeráckym europeniazom Borisa Zalu. Stretnutie s Macronom v predvolebnom boji mu sprostredkoval Štefunko. Stranu platil Truban, [...]

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

V českom vojenskom priestore explodovala munícia, na mieste sú zranení

17.06.2024 12:33

K explózii došlo vo vojenskom výcvikovom priestore Libavá neďaleko Olomouca.

koronavírus nemocnica čína wuchan lekári doktor pacient

Japonsko hlási rekordný nárast smrteľnej bakteriálnej infekcie. Experti nevedia zistiť príčinu epidémie

17.06.2024 12:23

Odborníci zatiaľ nedokázali zistiť, čo je príčinou stúpajúceho počtu prípadov.

Forró, Pellegrini

Pellegrini oslovil lídra Maďarskej aliancie Krisztiána Forróa. V paláci má vzniknúť nový poradcovský tím

17.06.2024 12:15

Nový prezident uviedol, že chce zostaviť nový poradcovský tím pre národnostné menšiny. Maďarská aliancia pre Pravdu potvrdila, že Pellegrini oslovil lídra strany Krisztiána Forróa.

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 171456x
Priemerná čítanosť článkov: 4763x

Autor blogu

Kategórie