Založ si blog

Buďme normálni. Pomôžme Borisovi Kollárovi – nevoľme ho!

Boris Kollár, Matovičov najlepší politický partner, aj kamarát mafiánov, usvedčený plagiátor, údajný násilník na ženách aj milovník mužov v ženskom tele. A ešte stále predseda Národnej rady. Nenormálne potrebuje pomôcť. Lebo je v zložitej situácii.

Opäť je totiž pred voľbami, opäť bojuje o hlas voličov, najmä o hlas toho ženského voliča. V jednom šíku s fanatickým posledným križiakom Krajniakom, hviezdou spisu Gorila a odporcom práv žien aj mužov v ženskom tele. Pomáha aj prezliekač smeráckych kabátov (toho času pod drobnohľadom NAKA) korupčník Borguľa, alebo predajný plagiátor trafikant Klus. A samozrejme všetky milenky a matky údajných jeho detí. Bielych, čiernych, malých, veľkých. Budúce či minulé.

 

Všetci, kto ho chcú voliť zjavne zabudli, že Boris nemá kôli nim čas na svoju skutočnú rodinu! Tento dobrý pán pred dôchodkom (v auguste oslavuje 58 rokov) sa snaží do roztrhania tela zabrániť príchodu migrantov na Slovensko (kým nebol v parlamente na Slovensko prúdilo o 602% MENEJ migrantov ako od chvíle kedy tam sedí), stavať pre nás nevďačných Slovákov už niekoľko rokov nájomné byty (odvzdaných za posledné 4 roky presne NULA) a najnovšie plánuje pre dobro nás všetkých nielen hocikedy opäť sfackať akúkoľvek z jeho žien, ale aj mužov.

 

Celá jeho veľká rodina, oni všetci ale potrebujú Borisa doma! Potrebujú jeho nežnú kopajúcu a udierajúcu opateru ale najmä peniaze v cashi. Nech už ide o nové umelé prsia, nové kabelky, opatrovateľky, dovolenky. Takže ak to naozaj niekto myslí s Borisom normálne, ak niekto chce mu naozaj pomôcť, nemal by ho voliť.

 

Voľte ho len v prípade, že chcete ublížiť jeho deťom. Iba v prípade ak chcete, aby starnúci patologický deviant bil aj vaše dcéry, sestry, spolužiačky, chovankyne destkých domovou, susedky, kolegyne či spolubývajúce, iba v takom prípade ho voľte opäť. Lebo jemu už nejde o vás. Jemu v týchto voľbách ide už len o krk a beztresnosť. Nechajme ho radšej v kľude odísť na dôchodok a na hanbu na pozícii druhého najvyššieho ústavného činiteľa radšej už zabudnime.

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Ostrihoňová všetkých pekne oklamala. Kandidovať mala za progresívcov už v 2019

21.02.2024

Mediálnym vyhláseniam sa v prípade Veroniky Ostrihoňovej, bývalej spravodajky TV Markíza a neskôr moderátorky RTVS sa nedá s vážnou tvárou veriť. Je to len neskutočne babrácka robota médií, že nepíšu o tom, že k progresívcom do eurovolieb ju lámal už Beblavý s Trubanom a Štefunkom už v roku 2019! Pani Veronika túto ponuku vtedy aj priznala. Doslovne povedala: [...]

Lipšic sa musí poponáhľať, ak chce kandidovať s Ódorom

09.02.2024

Špeciálny pán Lipšic o job príde ku 30. marcu, zatiaľ bez náhrady. Alebo je možné, že Krajniakov odchod od Borisa „dobrofackovača“ Kollára bol predzvesťou nového úderného projektu? Ak Daniel niečo roky rokúce vie, je to prežiť každého a vždy postúpiť ďalej. Jeho ambície sú nezmerné. Aj svoje pôsobenie na špeciálnej prokuratúre vnímal len ako ďalší [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 160290x
Priemerná čítanosť článkov: 4714x

Autor blogu

Kategórie