Založ si blog

Dírer za gay hviezdu. Jeho luxusné večere so Suchobom a Imrezcem sa zabudli

Opäť vychádzajúca hviezda slovenskej žurnalistiky a moderátorského neba Richard Dírer vďaka svojmu bonmotu o gayoch do tváre György „Juraja“ Gyimesiho veselo rozdáva rozhovory. Témou je najmä jeho sexuálna orientácia a šikovnosť s akou zaútočil na Matovičovho pitbulla Gyimesiho.

Dírer je pritom len jeden z prebehlíkov. Z pôvodného žurnalistu z rádia Twist sa stal politickým konzultantom. Keď bolo treba, slúžil Nesrovnalovi v Bratislave, dotiahol to dokonca aj na člena predstavenstva BVS. Na vykreslenie, bolo to v čase keď Kmotrík túto vodárenskú firmu de facto ovládal a o Nesrovnalovi hovoril Ján Budaj, terajší minister medveďov, ako o druhom Mečiarovi.

Predtým sa SME pýtalo, ako je možné, že Dírerove rádio Best FM zarába na Jahňátkových reklamách na ryby.

Výhovorky Dírera nájdete tu – https://domov.sme.sk/c/7472335/jahnatek-draho-propaguje-ryby-v-radiu-best-fm.html

Písala sa tretia vláda Roberta Fica a Dírer pochopil, že sa Nesrovnal ukázal ako nedobrý kôň.

Tak putuje na Finančnú správu k dnes známemu kajúcnikovy, vtedy hrdému prezidentovi, inými slovami prišiel pomáhať Ferovi Imreczemu. Na jeseň 2017 pomáhal komunikovať Imreczemu aj to, ako je možné, že svetlo sveta uvideli Kiskove prezidentsky prešpekulované daňové spisy. A čo čert nechcel, v 2019 sa stal jednou z osôb, ktoré boli na luxusnej večeri v luxusnom podniku v centre Bratislavy.

Bol tam vtedy celý gang – už spomínaný Fero Imrecze (ktorý sa takmer rok neskôr prizná ku korupcii) Lenka Wittenbergerová ( v tom čase podriadená Imreczemu ale budúca šéfka Finančnej správy a tiež korupčníčka), Michal Suchoba – podnikateľ z IT, ktorý korumpoval a vďaka tomu zarábal milióny na Finančnej správe, Andrea Stoklasová, v tom čase šéfka kancelárie Imreczeho a najmä jeho budúca manželka. Posledným do partie bol Dírer.

Fotky z večere nájdete tu – https://www.aktuality.sk/clanok/674476/exsef-daniarov-popieral-kontakty-s-muzom-ktory-zaraba-na-state-boli-spolu-na-pohariku-usvedcujuca-foto/

Dírer síce spolu s Imreczem tvrdia, že išlo „len“ o pohárik a platili si sami, ale podobne vtedy Imrecze ešte tvrdil na rovnakom mieste že Suchobu „nepozná“ a je to vlastne celé „náhoda“..

O 2 roky neskôr bolo všetko inak a Imreczeho a Suchobove výpovede objavili bahno slovenského politického a oligarchického podnikania.

Predstava, že Dírer o ničom nevedel, nevidel a nepočul na Finančnej správe je naivná. V prípade Dírera a jeho ďalšieho mediálneho pôsobenia by ale mala aj zohrávať úlohu toxicita jeho vzťahov.

Bol vypočutý NAKA v súvislosti s týmito vzťahmi? Napríklad koľkokrát stretol Suchobu? Čo všetko vedel o jeho podnikaní s Imreczem?

A má právo osoba, ktorá pomáhala odkomunikovávať všetky Imreczeho prešľapy byť následne moderátorom či nositeľom verejnej debaty o  vážnych témach ako je otázka LGBT komunity na Slovensku či politických aktivitách volených zástupcov?

Je to akokeby sa kňaz pokúšal moderovať diskusiu o tehotenstve či rozhodca trénoval hokejistov. Nevhodné a nepatričné.

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Ostrihoňová všetkých pekne oklamala. Kandidovať mala za progresívcov už v 2019

21.02.2024

Mediálnym vyhláseniam sa v prípade Veroniky Ostrihoňovej, bývalej spravodajky TV Markíza a neskôr moderátorky RTVS sa nedá s vážnou tvárou veriť. Je to len neskutočne babrácka robota médií, že nepíšu o tom, že k progresívcom do eurovolieb ju lámal už Beblavý s Trubanom a Štefunkom už v roku 2019! Pani Veronika túto ponuku vtedy aj priznala. Doslovne povedala: [...]

Lipšic sa musí poponáhľať, ak chce kandidovať s Ódorom

09.02.2024

Špeciálny pán Lipšic o job príde ku 30. marcu, zatiaľ bez náhrady. Alebo je možné, že Krajniakov odchod od Borisa „dobrofackovača“ Kollára bol predzvesťou nového úderného projektu? Ak Daniel niečo roky rokúce vie, je to prežiť každého a vždy postúpiť ďalej. Jeho ambície sú nezmerné. Aj svoje pôsobenie na špeciálnej prokuratúre vnímal len ako ďalší [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 157807x
Priemerná čítanosť článkov: 4641x

Autor blogu

Kategórie