Založ si blog

Bezvýznamná novinárka Kovačič-Hanzelová rada moralizovala. Sama morálku nikdy nemala.

Médiá na Slovensku priniesli bombastickú správu: Kovačič-Hanzelová opúšťa prostredie najväčšej sociálnej siete, lebo jej bezvýznamní ľudia píšu svoj názor na jej robotu. Ostáva len na selfíčkovej platforme, ktorú síce vlastní tiež Mark Zuckerberg, ale to je isto iné.

Z pohľadu jej fungovania je to pochopiteľné, lebo novinárkou prestala byť hneď po tom, ako sa pokúšala o neúspešný puč v RTVS. Od tej doby je najmä niečím, čomu sa dnes vraj odborne vraví influencerka ( človek, ktorý ovplyvňuje svoje okolie). A robí to aj napríklad cez dojímavú fotografiu z dovolenky v Taliansku (august 2020) v tigríkových plavkách s povzdychom, že nemohla cestovať do Južnej Ameriky, aj keď 2 týždne v Taliansku ju stoja rovnako.

Pokus o puč v RTVS v apríli 2018 okrem nej podpísalo ďalších 60 novinárov. Napríklad Martin Strižinec – dnes hovorca prezidentky Z.Čaputovej. Alebo Igor Rabatin, ten robil po výmene vlády poradcu pre komunikáciu a média nástupcovi Kajetána Kičuru Jánovi Rudolfovi z SaS na Správe hmotných rezerv. Podpísala aj Marta Jančkárová, no po svojom odchode sa po pol roku vrátila späť do RTVS. Rovnako napriek svojmu podpisu tam ostala dnešná hviezda medzi selfíčkovými influncermi Alžbeta Saloňová, ale aj Silvia Horváthová Majerová.

Podpísal aj Kristián Čekovský, no dnes je poslanec za OĽaNO a vedie svoju súkromnú vendetu proti RTVS. Alebo Pavol Kalinský, ktorý úspešne čerpal pomoc od Budaja a zároveň bol poradcom vtedy premiéra Matoviča! A kde skončila tiež protestujúca Oľga Baková? Po výmene vlády sa stala manažérkou pre medzinárodné vzťahy, životné prostredie a komunikáciu v spoločnosti Slovenské elektrárne (v gescii Ministerstva hospodárstva SR). Za spoločnosť sa vyjadruje aj pre médiá.

Zaujímavé je, že do relácie Silná zostava na RTVS, ktorú Baková kedysi moderovala, po nej prišla Veronika Ostrihoňová – Cifrová, dobrá kamarátka Kovačič-Hanzelovej a relácia bez ohľadu na údajné zlé pomery v RTVS funguje. A môžme pokračovať ďalej. Napríklad taký Jozef Matej. Tiež nakoniec skončil u pani prezidentky.

Suma sumárum, z pôvodných 60 novinárov veľké percento zakotvilo u tých správnych politikov či v tých správnych trafikách. Ďalšia časť zostala u svojej roboty v RTVS.

No Kovačič Hanzelová svoju vlastnú morálnu integritu stratila dávno predtým. Ako? Svoje pôsobenie začala v TA3 – už ako 21 ročná. A dôvod odchodu? Milostná aféra s Dodom Dúbravským v garážach TA3. To mala vtedy slečna Hanzelová len 23! Rozbila prvý vzťah v túžbe po lepšej kariére. Pre vylepšenie svojich vzťahov s politikmi, si vášnivú milostnú aférku ako mladá nenechala ujsť ani s terajším predsedom Bratislavského samosprávneho kraja, Jurajom Drobom. Účastníci jedného z dávnych kongresov SaS by vedeli rozprávať. Preto vždy, keď Drobu vidno u Hanzelovej, SaS harcovníci sa uškŕňajú od ucha k uchu.

A do tretice – Hanzelová stojí aj za rozchodom bývalej hviezdnej redaktorky TV Markíza Barbory Demešovej a Michalom Kovačičom. Fakt, že nakoniec skončila s Kovačičom v manželskom chomúte na tom nič nemení.

Nepripadá vám spätne jej kritika Kramára, Traubnera či Voštinára akási falošná? A jej feministické vyhlásenia akési v rozpore s morálkou?

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Ostrihoňová všetkých pekne oklamala. Kandidovať mala za progresívcov už v 2019

21.02.2024

Mediálnym vyhláseniam sa v prípade Veroniky Ostrihoňovej, bývalej spravodajky TV Markíza a neskôr moderátorky RTVS sa nedá s vážnou tvárou veriť. Je to len neskutočne babrácka robota médií, že nepíšu o tom, že k progresívcom do eurovolieb ju lámal už Beblavý s Trubanom a Štefunkom už v roku 2019! Pani Veronika túto ponuku vtedy aj priznala. Doslovne povedala: [...]

Lipšic sa musí poponáhľať, ak chce kandidovať s Ódorom

09.02.2024

Špeciálny pán Lipšic o job príde ku 30. marcu, zatiaľ bez náhrady. Alebo je možné, že Krajniakov odchod od Borisa „dobrofackovača“ Kollára bol predzvesťou nového úderného projektu? Ak Daniel niečo roky rokúce vie, je to prežiť každého a vždy postúpiť ďalej. Jeho ambície sú nezmerné. Aj svoje pôsobenie na špeciálnej prokuratúre vnímal len ako ďalší [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 159292x
Priemerná čítanosť článkov: 4685x

Autor blogu

Kategórie