Založ si blog

Ostrihoňová všetkých pekne oklamala. Kandidovať mala za progresívcov už v 2019

Mediálnym vyhláseniam sa v prípade Veroniky Ostrihoňovej, bývalej spravodajky TV Markíza a neskôr moderátorky RTVS sa nedá s vážnou tvárou veriť. Je to len neskutočne babrácka robota médií, že nepíšu o tom, že k progresívcom do eurovolieb ju lámal už Beblavý s Trubanom a Štefunkom už v roku 2019!

Pani Veronika túto ponuku vtedy aj priznala. Doslovne povedala:
“Ponuku som dostala, no nemám záujem o kandidatúru do žiadnych volieb a ani som v tomto smere nevyvíjala žiadnu iniciatívu.“

Zákulisný fakt je, že by do toho aj išla, ale len pár týždňov predtým ako sa mali uzatvárať kandidátky do eurovolieb, zistila že je prvý raz tehotná. Na kandidátke mala byť vedľa Mihála, Šimečku či exgenerála Macka.

Bolo jednoduchšie si ďalej budovať svoju verejnú poznanosť, akože nezávislosť a akože názorovú nezaujatosť. Fakty ale v tomto prípade hovoria skôr o vedomom zneužití verejného a mediálneho priestoru.

Veronika Ostrihoňová je zároveň dobrou kamarátkou Zuzany Kovačič Hanzelovej. Podobne ako ona sa do mediálnych vôd dostala ako partnerka niekoho slávneho – Veronika bola od svojich 20 rokov priateľkou známeho slovenského moderátora Mateja Cifru. Keď mala 23, získala v roku 2013 vďaka svojmu slávnemu frajerovi flek v Markíze.

Vždy svoju prácu vnímala skôr ako príležitosť mať dosah na politiku – predsa len, nie je žiadna žurnalistka ale pokúšala o štúdium politológie. Žiadny  titul u nej ale nehľadajte. Šoubiz kariéra bola totiž vďaka budúcemu manželovi lepšie rozohraná.

Ministerstvo športu sa stalo eurovodom zo štátneho k oligarchom z JT

22.07.2024

Neskutočné či neuveriteľné. Tak by sa dalo opísať počíňanie nového ministerstva športu. Po škandálnom výbere miesta nového ministerskej adresy – v budove na nadražšom nábreží v Bratislave – sa pod plachietkou podpory cestovného ruchu vydala smerom neustáleho prelievania peňazí smerom k oligarchom z JT. Vidieť tak reklamu na čisto biznisový a vysoko [...]

Kali prekukol falošné pózy Šimečku a Čaputovej

21.05.2024

Tragická a zúfalá chvíla. Dôsledok všetkých protestov pre Ficovým Bonaparte. Neustály pokles politickej kultúry po vstupe matovičovcov na kandidátke SaS do parlamentu od roku 2010. Vyhrocovanie mediálneho honu na premiéra, Kaliho či Blahu. Šibenice na námestiach. Posielanie do basy bez dôkazov. Alebo výmyslov. étorika bývalého smeráckeho asistenta Šimečku voči svojím [...]

Prečo nemám pochopenie pre voličov Šimečku

15.05.2024

Šimečka najmladší je derivátom svojho otca a svojho starého otca. Vždy sa našiel niekto, kto im pomohol a kto ich platil. A po koho chrbte sa doplazili ďalej a ďalej. Šimečka najmladší napríklad dokončil svoje doktorandské štúdium vďaka smeráckym europeniazom Borisa Zalu. Stretnutie s Macronom v predvolebnom boji mu sprostredkoval Štefunko. Stranu platil Truban, [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 175597x
Priemerná čítanosť článkov: 4746x

Autor blogu

Kategórie