Založ si blog

Ostrihoňová všetkých pekne oklamala. Kandidovať mala za progresívcov už v 2019

Mediálnym vyhláseniam sa v prípade Veroniky Ostrihoňovej, bývalej spravodajky TV Markíza a neskôr moderátorky RTVS sa nedá s vážnou tvárou veriť. Je to len neskutočne babrácka robota médií, že nepíšu o tom, že k progresívcom do eurovolieb ju lámal už Beblavý s Trubanom a Štefunkom už v roku 2019!

Pani Veronika túto ponuku vtedy aj priznala. Doslovne povedala:
“Ponuku som dostala, no nemám záujem o kandidatúru do žiadnych volieb a ani som v tomto smere nevyvíjala žiadnu iniciatívu.“

Zákulisný fakt je, že by do toho aj išla, ale len pár týždňov predtým ako sa mali uzatvárať kandidátky do eurovolieb, zistila že je prvý raz tehotná. Na kandidátke mala byť vedľa Mihála, Šimečku či exgenerála Macka.

Bolo jednoduchšie si ďalej budovať svoju verejnú poznanosť, akože nezávislosť a akože názorovú nezaujatosť. Fakty ale v tomto prípade hovoria skôr o vedomom zneužití verejného a mediálneho priestoru.

Veronika Ostrihoňová je zároveň dobrou kamarátkou Zuzany Kovačič Hanzelovej. Podobne ako ona sa do mediálnych vôd dostala ako partnerka niekoho slávneho – Veronika bola od svojich 20 rokov priateľkou známeho slovenského moderátora Mateja Cifru. Keď mala 23, získala v roku 2013 vďaka svojmu slávnemu frajerovi flek v Markíze.

Vždy svoju prácu vnímala skôr ako príležitosť mať dosah na politiku – predsa len, nie je žiadna žurnalistka ale pokúšala o štúdium politológie. Žiadny  titul u nej ale nehľadajte. Šoubiz kariéra bola totiž vďaka budúcemu manželovi lepšie rozohraná.

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Lipšic sa musí poponáhľať, ak chce kandidovať s Ódorom

09.02.2024

Špeciálny pán Lipšic o job príde ku 30. marcu, zatiaľ bez náhrady. Alebo je možné, že Krajniakov odchod od Borisa „dobrofackovača“ Kollára bol predzvesťou nového úderného projektu? Ak Daniel niečo roky rokúce vie, je to prežiť každého a vždy postúpiť ďalej. Jeho ambície sú nezmerné. Aj svoje pôsobenie na špeciálnej prokuratúre vnímal len ako ďalší [...]

Útek potkanov od multiotecka Borisa začal Krajniak

01.02.2024

S peknými slovami, medovými motúzmi popod zasnežený nos ako najväčší farizej sa poďakoval Borisovi-štartérovi – a odišiel. Krajniak si nevybojoval ani opätovnú kandidatúru na prezidenta, ani Pčolinského nevytlačil z kandidátky do eurovolieb. A kde nič nie je, nuž ani križiaci nemajú z čoho žiť. Jedným dychom síce vraví, že nijakú stranu nezakladá ani do [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 159872x
Priemerná čítanosť článkov: 4702x

Autor blogu

Kategórie