Založ si blog

Boris Kollár spolu s mafiánom „Piťom“ objavoval aj čaro kubánskych tankov [ NOVÉ FOTO]

Tomáš Rajecký po rokoch porozprával, ako to bolo v skutočnosti s Borisom Kollárom a šéfom jednej z najsilnejších mafiánskych skupín – Jurajom Ondrejčákom alias Piťom.

A doložil svoju verziu pravdy aj fotografiami z archívu. To, že Kollár bol jedna ruka s mafiou roky rokúce vedia všetci bratislavčania, ktorí ich stretali. Aj na Donovaloch, kde si Kollár mal prenajímať časť Piťových pozemkov. Ten o ne prišiel po svojom odsúdení.

Predseda Národnej rady je šokujúco ticho. A šokujúco ticho je aj Richard Sulík, ktorý o Kollárových „konexiach“ vedel z prvej ruky dávno pred tým než s ním vstúpil do politického manželstva v koalícii. Ale zachoval sa rovnako ako keď sa dozvedel o Bubeníkovej a čítal si prepisy Gorily: volič je …. a dôležité sú predsa žurky v Expu v Dubaji.

Ticho je aj Igor Matovič, ktorý kade chodí, tade tvrdí že je „bojovník proti mafii“. Strčil si to aj na kandidátnu listinu. To by ale logicky a najmä šokujúco úznamenalo, že by bojoval voči svojmu najväčšiemu politickému súbežníkovi Borisovi Kollárovi, starnúcemu patologickému deviantovi.

No nejde len o politikov.

Ticho je aj Veronika Ostrihoňová – Cifrová, nová tvár mimovládnej politickej akcie proti Ficovi a spol, ktorá má spolu s Radičovou presvedčiť mladých, že sa oplatí voliť proti Ficovi, Dankovi, Hlasu, Republike, KDH a tak ďalej – lebo jediná strana, ktorá je pre mimovládky voliteľná je Progresívne Slovensko. Samotná Ostrihoňová dostala ponuku kandidovať za PS-SPOLU ešte v roku 2019.

Samozrejme, Ostrihoňová určite nieje ticho len preto, lebo jej manžel Martin „Sajfa“ Cifra je královsky platenou hlavnou hviezdou Kollárovho rádia, to by bola hlúposť.

Prečo v kauze fackovania a kopania žien Borisom Kollárom sú tieto akože celebritky potom úplne tichúčko jasné nie je.

 

Takže choďte voliť, milí mladí, ale si zapamätajte, ak ide o peniaze, ako vravia maďari: Minden szentnek maga felé hajlik a keze.

 

 

Vysvetlivky k fotografiám: zľava je Matej „Gaťa“ Šalaga, nasleduje Marek Orlík, ktorý pomohol odsúdiť zvyšok svojich kumpánov – zaujímavé je, že ho zastupovala exprokurátorka a advokátka Eva Mišíková (zastupovala aj bývalého šéfa SIS Vladimíra Pčolinského v prípade korupcie či špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica v prípade usmrtenia chodca) – potom predseda Národnej rady Boris Kollár, nasledovaný poslankyňou Národnej rady Monika Péter a nakoniec Juraj „Piťo“ Ondrejčák, boss mafiánskej skupiny.

Boris Kollár s mafiou

Boris Kollár v červenom s mafiou všade inde

Boris Kollár s mafiou

Boris Kollár v červenom vzadu s mafiou všade inde

 

 

 

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Ostrihoňová všetkých pekne oklamala. Kandidovať mala za progresívcov už v 2019

21.02.2024

Mediálnym vyhláseniam sa v prípade Veroniky Ostrihoňovej, bývalej spravodajky TV Markíza a neskôr moderátorky RTVS sa nedá s vážnou tvárou veriť. Je to len neskutočne babrácka robota médií, že nepíšu o tom, že k progresívcom do eurovolieb ju lámal už Beblavý s Trubanom a Štefunkom už v roku 2019! Pani Veronika túto ponuku vtedy aj priznala. Doslovne povedala: [...]

Lipšic sa musí poponáhľať, ak chce kandidovať s Ódorom

09.02.2024

Špeciálny pán Lipšic o job príde ku 30. marcu, zatiaľ bez náhrady. Alebo je možné, že Krajniakov odchod od Borisa „dobrofackovača“ Kollára bol predzvesťou nového úderného projektu? Ak Daniel niečo roky rokúce vie, je to prežiť každého a vždy postúpiť ďalej. Jeho ambície sú nezmerné. Aj svoje pôsobenie na špeciálnej prokuratúre vnímal len ako ďalší [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 159954x
Priemerná čítanosť článkov: 4705x

Autor blogu

Kategórie