Založ si blog

Smutný koniec smutnej legendy – pani Remiášová stratila posledné kúsky súdnosti. Vďaka Matovičovi

Jej príbeh je mementom. Tragickým, smutným, neférovým ale aj poučným. Pani Anna Remiášová je matka, ktorej syna zavraždili. Na efekt, v zásade verejne popravený. Jej 25 ročný boj o vysvetlenie, vyriešenie a potrestanie jeho vraždy je príbehom boja s veternými mlynmi, politickými predstaviteľmi, justičnými a vyšetrovacími orgánmi a výsledok je stále v nedohľadne. A zaslúži si pozornosť a konečnú bodku.

Šikovný marketér Matovič si túto ženu (ktorá je pre mnohých symbolom neprávosti minulých rokov a časov, kedy si skupinka vyvolených mohla dovoliť čokoľvek) dal na svoju kandidátku. Pani Remiášová získala Matovičovi okolo 25 000 kúžkov, čo je napríklad 2x toľko čo získal predseda poslaneckého klubu OĽaNO Šípoš, či 3x viac ako mediálny miláčik Čekovský, či takmer 4x viac ako jeho tajnosť minister vnútra Mikulec.

A len tak pre zajímavosť: dokonca 10x viac ako nacionalista a homofób Ďuro Gyimesi, Matovičova pravá roka pri rokovaní s Orbánom.

Všetci sa pravdepodobne divili, ako je možné že pani Remiášová skončila u známeho klauna, ale roky jej tragického boja za pravdu v prípade jej syna dávali akú takú nádej, že sa nenechá napáliť šašom z Trnavy. Jej posledný príspevok na najznámejšej sociálnej sieti ale svedčí o opaku.

Pani Remiášová prosto uverila osobe a rétorike Matoviča. Prebrala každý jeden aj vymyslený argument, ktorý vyprodukovala mediálna Matovičova úderka.

Je tak po Milanovi Kňažkovy, Jánovi Budajovi, Gáborovi Grendelovi či Jaroslavovi Naďovi ďalšia mediálne známa osoba, s pôvodne dobrým životným príbehom, ktorá zo svojou bezmedznou podporou majiteľovi OĽaNO prekročila súdnosť.

A ako píše wikipédia: „Súdnosť je špecifickosť prirodzeného dôvtipu, ktorého nedostatok nemôže nahradiť nijaká škola. Nedostatok súdnosti je hlúposť a táto chyba sa vôbec nedá odstrániť.“

Inými slovami: akákoľvek podpora Matoviča po všetkom, čo mal možnosť predviesť za posledné 2 roky je znakom hlúposti a žiaľ spochybňuje akúkoľvek predchádzajúcu aktivitu. Hlúposť totiž nie je nákazlivá, je len viac či menej zrejmá. A tragický príbeh na odbornosti, múdrosti či schopnostiach očividne nepridá, ako si mylne 25 000 voličov myslelo.

A len na okraj: Sulík je solidárny len s bohatými, to všetci vieme. Nič nové. Faktom ale je, že keď odíde Sulík, nič sa v skutočnosti nestane. Slovensko to zvládne. Tak ako to zvládlo po Mečiarovi, po Dzurindovi, po Ficovi a ako to aj zvládne po Matovičovy.

 

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Ostrihoňová všetkých pekne oklamala. Kandidovať mala za progresívcov už v 2019

21.02.2024

Mediálnym vyhláseniam sa v prípade Veroniky Ostrihoňovej, bývalej spravodajky TV Markíza a neskôr moderátorky RTVS sa nedá s vážnou tvárou veriť. Je to len neskutočne babrácka robota médií, že nepíšu o tom, že k progresívcom do eurovolieb ju lámal už Beblavý s Trubanom a Štefunkom už v roku 2019! Pani Veronika túto ponuku vtedy aj priznala. Doslovne povedala: [...]

Lipšic sa musí poponáhľať, ak chce kandidovať s Ódorom

09.02.2024

Špeciálny pán Lipšic o job príde ku 30. marcu, zatiaľ bez náhrady. Alebo je možné, že Krajniakov odchod od Borisa „dobrofackovača“ Kollára bol predzvesťou nového úderného projektu? Ak Daniel niečo roky rokúce vie, je to prežiť každého a vždy postúpiť ďalej. Jeho ambície sú nezmerné. Aj svoje pôsobenie na špeciálnej prokuratúre vnímal len ako ďalší [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 159328x
Priemerná čítanosť článkov: 4686x

Autor blogu

Kategórie