Založ si blog

Prečo nemám pochopenie pre voličov Šimečku

Šimečka najmladší je derivátom svojho otca a svojho starého otca. Vždy sa našiel niekto, kto im pomohol a kto ich platil. A po koho chrbte sa doplazili ďalej a ďalej. Šimečka najmladší napríklad dokončil svoje doktorandské štúdium vďaka smeráckym europeniazom Borisa Zalu. Stretnutie s Macronom v predvolebnom boji mu sprostredkoval Štefunko. Stranu platil Truban, dvojciferné percentá pre stranu Bihariová. Tú nakoniec sprosto odkopli.
A podobne ako všetci v jeho rodine predtým, obrátil sa proti ruke ktorá ho živila. Už nie je sociálny demokrat, už je akési čudo, na hony vzdialené pôvodnej Štefunkovej predstave o Progresívnom Slovensku… apropó, prečo sa nehovorí o tom že pôvodne malo byť celé Progresívne Slovensko len klonom francúzskej socialistickej strany s rovnakou skratkou PS? Tak ako si to predstavoval nielen Štefunko ale aj zosnulý Martin Filko?
Šimečka prostredný, honorovaný komentátor na plný úväzok (prosím, nezabúdajme na to – jeho verejné pôsobenie je určené pre konkrétne publikum za ešte konkrétnejšie eurá v prospech jedného myšlienkového svetonázoru, inými slovami ak chce jesť musí také vravieť a písať) najnovšie nerozumie iným ako voličom svojho syna.
Ako rovnako hodnotný komentátor ako on, len žial nehonorovaný, si dovolim povedať nasledujúce – vo Francúzsku pre nezvládnutú výchovu mládeže a nezvládnutú imigračnú politiku zavádzajú zákaz vychádzania pre deti 🙂  Toľko k predstave, že by sme mali napodobňovať Francúzov.
V Nemecku nezvládajú islamistov, dôsledok svojej kultúrnej, vzdelávacej a imigračnej politiky. Vo veľkej miere podporenou či priam vytvorenou Angelou Merkelovou, o ktorú sa v svojom poslednom komentári Šimečka prostredný opiera. Toto na Slovensku snáď nechceme.
A rovnako ako on splieta nespojiteľné, budem aj ja.
Aha, na čo sa podobá proerópska póza na plagáte péeskárov – trocha Hillary, trocha Binden alebo Obama.

Bruselská spravodlivosť neexistuje

26.09.2024

Je to smutná realita, ktorú musíme prijať, najmä keď sa pozrieme na prípad Jožka Chovanca. Rodina čakala sedem dlhých rokov na spravodlivosť, na odpovede, na pokoj. A čo dostali? Ticho. Belgický súd len sucho oznámil, že smrť bola výsledkom „tragických okolností“. Ale kto je za to zodpovedný? Prečo nikto nenesie dôsledky? Keby sa to stalo v našej krajine, u nás doma, [...]

Ministerstvo športu sa stalo eurovodom zo štátneho k oligarchom z JT

22.07.2024

Neskutočné či neuveriteľné. Tak by sa dalo opísať počíňanie nového ministerstva športu. Po škandálnom výbere miesta nového ministerskej adresy – v budove na nadražšom nábreží v Bratislave – sa pod plachietkou podpory cestovného ruchu vydala smerom neustáleho prelievania peňazí smerom k oligarchom z JT. Vidieť tak reklamu na čisto biznisový a vysoko [...]

Kali prekukol falošné pózy Šimečku a Čaputovej

21.05.2024

Tragická a zúfalá chvíla. Dôsledok všetkých protestov pre Ficovým Bonaparte. Neustály pokles politickej kultúry po vstupe matovičovcov na kandidátke SaS do parlamentu od roku 2010. Vyhrocovanie mediálneho honu na premiéra, Kaliho či Blahu. Šibenice na námestiach. Posielanie do basy bez dôkazov. Alebo výmyslov. étorika bývalého smeráckeho asistenta Šimečku voči svojím [...]

Andrej Danko

Tomáš: Danko bude útočiť na Hlas, kým nedostane funkciu. SNS tvrdí, že len kritizuje Tomášovu zlú legislatívu

28.09.2024 14:50

Erik Tomáš označil stupňujúce sa útoky SNS smerom k Hlasu za dôsledok urazenosti Andreja Danka, že nedostal post predsedu NR SR.

Nasralláh

Smrť Nasralláha: Čaká Izrael masový útok Hizballáhu? Irán nechce, aby konflikt explodoval, vraví expert

28.09.2024 14:46

Odborník na Blízky východ James Dorsey reagoval na to, že Izraelu sa podarilo pri leteckom útoku v Bejrúte zabiť šéfa hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha.

náboje, zbraň, poprava

Pri hromadnej streľbe v JAR zomrelo 17 ľudí

28.09.2024 14:43

Pri piatkovej hromadnej streľbe v Juhoafrickej republike zomrelo 17 ľudí, útočníci sú na úteku a polícia po nich pátra.

Erik Tomáš

Hlas nepodporí konsolidačný balík, ak nebudú splnené jeho dve podmienky

28.09.2024 14:36

Po SNS, ktorá si vynútila ústupky pri konsolidačnom balíku, si kladie podmienky aj strana Hlas.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 180154x
Priemerná čítanosť článkov: 4741x

Autor blogu

Kategórie