Založ si blog

Prečo nemám pochopenie pre voličov Šimečku

Šimečka najmladší je derivátom svojho otca a svojho starého otca. Vždy sa našiel niekto, kto im pomohol a kto ich platil. A po koho chrbte sa doplazili ďalej a ďalej. Šimečka najmladší napríklad dokončil svoje doktorandské štúdium vďaka smeráckym europeniazom Borisa Zalu. Stretnutie s Macronom v predvolebnom boji mu sprostredkoval Štefunko. Stranu platil Truban, dvojciferné percentá pre stranu Bihariová. Tú nakoniec sprosto odkopli.
A podobne ako všetci v jeho rodine predtým, obrátil sa proti ruke ktorá ho živila. Už nie je sociálny demokrat, už je akési čudo, na hony vzdialené pôvodnej Štefunkovej predstave o Progresívnom Slovensku… apropó, prečo sa nehovorí o tom že pôvodne malo byť celé Progresívne Slovensko len klonom francúzskej socialistickej strany s rovnakou skratkou PS? Tak ako si to predstavoval nielen Štefunko ale aj zosnulý Martin Filko?
Šimečka prostredný, honorovaný komentátor na plný úväzok (prosím, nezabúdajme na to – jeho verejné pôsobenie je určené pre konkrétne publikum za ešte konkrétnejšie eurá v prospech jedného myšlienkového svetonázoru, inými slovami ak chce jesť musí také vravieť a písať) najnovšie nerozumie iným ako voličom svojho syna.
Ako rovnako hodnotný komentátor ako on, len žial nehonorovaný, si dovolim povedať nasledujúce – vo Francúzsku pre nezvládnutú výchovu mládeže a nezvládnutú imigračnú politiku zavádzajú zákaz vychádzania pre deti 🙂  Toľko k predstave, že by sme mali napodobňovať Francúzov.
V Nemecku nezvládajú islamistov, dôsledok svojej kultúrnej, vzdelávacej a imigračnej politiky. Vo veľkej miere podporenou či priam vytvorenou Angelou Merkelovou, o ktorú sa v svojom poslednom komentári Šimečka prostredný opiera. Toto na Slovensku snáď nechceme.
A rovnako ako on splieta nespojiteľné, budem aj ja.
Aha, na čo sa podobá proerópska póza na plagáte péeskárov – trocha Hillary, trocha Binden alebo Obama.

Ministerstvo športu sa stalo eurovodom zo štátneho k oligarchom z JT

22.07.2024

Neskutočné či neuveriteľné. Tak by sa dalo opísať počíňanie nového ministerstva športu. Po škandálnom výbere miesta nového ministerskej adresy – v budove na nadražšom nábreží v Bratislave – sa pod plachietkou podpory cestovného ruchu vydala smerom neustáleho prelievania peňazí smerom k oligarchom z JT. Vidieť tak reklamu na čisto biznisový a vysoko [...]

Kali prekukol falošné pózy Šimečku a Čaputovej

21.05.2024

Tragická a zúfalá chvíla. Dôsledok všetkých protestov pre Ficovým Bonaparte. Neustály pokles politickej kultúry po vstupe matovičovcov na kandidátke SaS do parlamentu od roku 2010. Vyhrocovanie mediálneho honu na premiéra, Kaliho či Blahu. Šibenice na námestiach. Posielanie do basy bez dôkazov. Alebo výmyslov. étorika bývalého smeráckeho asistenta Šimečku voči svojím [...]

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 175607x
Priemerná čítanosť článkov: 4746x

Autor blogu

Kategórie