Založ si blog

Prečo nemám pochopenie pre voličov Šimečku

Šimečka najmladší je derivátom svojho otca a svojho starého otca. Vždy sa našiel niekto, kto im pomohol a kto ich platil. A po koho chrbte sa doplazili ďalej a ďalej. Šimečka najmladší napríklad dokončil svoje doktorandské štúdium vďaka smeráckym europeniazom Borisa Zalu. Stretnutie s Macronom v predvolebnom boji mu sprostredkoval Štefunko. Stranu platil Truban, dvojciferné percentá pre stranu Bihariová. Tú nakoniec sprosto odkopli.
A podobne ako všetci v jeho rodine predtým, obrátil sa proti ruke ktorá ho živila. Už nie je sociálny demokrat, už je akési čudo, na hony vzdialené pôvodnej Štefunkovej predstave o Progresívnom Slovensku… apropó, prečo sa nehovorí o tom že pôvodne malo byť celé Progresívne Slovensko len klonom francúzskej socialistickej strany s rovnakou skratkou PS? Tak ako si to predstavoval nielen Štefunko ale aj zosnulý Martin Filko?
Šimečka prostredný, honorovaný komentátor na plný úväzok (prosím, nezabúdajme na to – jeho verejné pôsobenie je určené pre konkrétne publikum za ešte konkrétnejšie eurá v prospech jedného myšlienkového svetonázoru, inými slovami ak chce jesť musí také vravieť a písať) najnovšie nerozumie iným ako voličom svojho syna.
Ako rovnako hodnotný komentátor ako on, len žial nehonorovaný, si dovolim povedať nasledujúce – vo Francúzsku pre nezvládnutú výchovu mládeže a nezvládnutú imigračnú politiku zavádzajú zákaz vychádzania pre deti 🙂  Toľko k predstave, že by sme mali napodobňovať Francúzov.
V Nemecku nezvládajú islamistov, dôsledok svojej kultúrnej, vzdelávacej a imigračnej politiky. Vo veľkej miere podporenou či priam vytvorenou Angelou Merkelovou, o ktorú sa v svojom poslednom komentári Šimečka prostredný opiera. Toto na Slovensku snáď nechceme.
A rovnako ako on splieta nespojiteľné, budem aj ja.
Aha, na čo sa podobá proerópska póza na plagáte péeskárov – trocha Hillary, trocha Binden alebo Obama.

Kali prekukol falošné pózy Šimečku a Čaputovej

21.05.2024

Tragická a zúfalá chvíla. Dôsledok všetkých protestov pre Ficovým Bonaparte. Neustály pokles politickej kultúry po vstupe matovičovcov na kandidátke SaS do parlamentu od roku 2010. Vyhrocovanie mediálneho honu na premiéra, Kaliho či Blahu. Šibenice na námestiach. Posielanie do basy bez dôkazov. Alebo výmyslov. étorika bývalého smeráckeho asistenta Šimečku voči svojím [...]

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Ostrihoňová všetkých pekne oklamala. Kandidovať mala za progresívcov už v 2019

21.02.2024

Mediálnym vyhláseniam sa v prípade Veroniky Ostrihoňovej, bývalej spravodajky TV Markíza a neskôr moderátorky RTVS sa nedá s vážnou tvárou veriť. Je to len neskutočne babrácka robota médií, že nepíšu o tom, že k progresívcom do eurovolieb ju lámal už Beblavý s Trubanom a Štefunkom už v roku 2019! Pani Veronika túto ponuku vtedy aj priznala. Doslovne povedala: [...]

ATACMS, rakety

Západné zbrane zmenili hru: Ukrajinci zatlačili Rusov. Uvoľnite nám ruky, vďaka ATACMS vyhráme, odkazujú z frontu

23.06.2024 00:00

Vojenskí velitelia volajú po zrušení obmedzení pre strely dlhého doletu.

potopenie, utopenie, plávanie, smrť, more, voda, ruka

V rybníku pri Hrušove sa topila dvojica, ženu vytiahli, muža sa nepodarilo zachrániť. Zrejme účinkoval alkohol

22.06.2024 20:44

Na miesto prišli aj hasiči - potápači z Rimavskej Soboty.

USS Theodore Roosevelt

Americká lietadlová loď priplávala do Soulu na trojstranné vojenské cvičenie

22.06.2024 19:45

Japonskom zintenzívnilo vojenský výcvik po tom, čo Rusko podpísalo zmluvu o strategickom partnerstve s KĽDR.

Nigel Farage

Farage: Putinovu inváziu vyprovokovali EÚ a NATO. Hanebný krčmový povaľač, nešetrili ho kritici

22.06.2024 17:20

Šéf pravicovo populistickej strany Reform UK zožal kritiku naprieč politickým spektrom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 171899x
Priemerná čítanosť článkov: 4775x

Autor blogu

Kategórie