Založ si blog

Útek potkanov od multiotecka Borisa začal Krajniak

S peknými slovami, medovými motúzmi popod zasnežený nos ako najväčší farizej sa poďakoval Borisovi-štartérovi – a odišiel. Krajniak si nevybojoval ani opätovnú kandidatúru na prezidenta, ani Pčolinského nevytlačil z kandidátky do eurovolieb. A kde nič nie je, nuž ani križiaci nemajú z čoho žiť. Jedným dychom síce vraví, že nijakú stranu nezakladá ani do nijakej nevstupuje, ale jeho minulosť vraví iné. Bývalý člen KDH, bývalý člen Lipšicovej NOVA, a teraz už bývalý člen Sme Kollárova rodina. Kedy ho uvidíme u Matoviča je vlastne len otázkou času, lebo jeho pôvodné KDH už o ňom v roku 2024 ani nechce počuť. A iní katolibanci na Slovensku nie sú.

Ak mu nepodá ruku Matovič, možno mu ju podá špeciálny Lipšic. Nebyť totiž fingovanej a na mieru šitej „previerky“, ktorú pre Lipšica vybavil Krajniak, na stolec špeci Cattaniho by si nikdy Danielito nesadol. Vtedy žiadne bratislavské protesty neboli, ani sa neorganizovali v Prahe, či v Paríži. Ako tu rád opakujem – test Ficom!

Keby Fico zrazil na priechode niekoho, všetci by sa tu išli po..ať. Keby Danko sfackal niektorú zo svojich bývaliek, Bohunka Koklesová by z kože vyskočila. Pri Kollárovi nič.  Kde bola za Matoviča, neschopného Hegera?  Voči Jurajovi Gyimesimu, ktorý bojoval za zákaz vyvesovania dúhových vlajok na verejných budovách (vrátane tej Koklesovskej) sa vymedzila jediným blogom, kde dokázala len útočiť ad hominem: „Neviem, čo Gyimesi vo svojom živote dokázal, neviem, kto to je a odkiaľ prišiel….“ A pripojila na rektorku VŠVÚ neostrú, zlú a len na pozérstvo nachystanú fotografiu. Takú, za ktorú by jej aj zakázali vstup na katedru fotografie, keby ju tam uvideli. Inak, vedeli ste že ak na balkóne VŠVU na chvílu podržíte LGBT vlajku, nikto na Hviezdoslavovom námestí si to ani nevšimne? Len tak mimochodom, ako často si túto vlajku vešia na svoje balkóny oproti sídliaca americká ambasáda?

Divadlo prosto začína. Po Krajniakovy čoskoro odíde exsmerák Borguľa. Boris mu síce dal super deal na vysielanie rádiovej reklamy na Borguľovské hotely, ale skončí zimná sezóna a Borguľa pôjde ďalej. Radšej sa dohodne s Dankom alebo, keď bude naozaj zle, možno tentoraz u neho v hoteli sprostredkuje stretnutie medzi Haščákom a …? A ako to médiám natrel pri Borisovi, natre to znovu.

Poslední budú bratia Pčolinskí. Po neuúspešných eurovoľbách sa Borisovi poďakujú a pôjdu skúsiť inde. Pokiaľ ich medzitým neupečia Zoroslav Kollár. 

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Ostrihoňová všetkých pekne oklamala. Kandidovať mala za progresívcov už v 2019

21.02.2024

Mediálnym vyhláseniam sa v prípade Veroniky Ostrihoňovej, bývalej spravodajky TV Markíza a neskôr moderátorky RTVS sa nedá s vážnou tvárou veriť. Je to len neskutočne babrácka robota médií, že nepíšu o tom, že k progresívcom do eurovolieb ju lámal už Beblavý s Trubanom a Štefunkom už v roku 2019! Pani Veronika túto ponuku vtedy aj priznala. Doslovne povedala: [...]

Lipšic sa musí poponáhľať, ak chce kandidovať s Ódorom

09.02.2024

Špeciálny pán Lipšic o job príde ku 30. marcu, zatiaľ bez náhrady. Alebo je možné, že Krajniakov odchod od Borisa „dobrofackovača“ Kollára bol predzvesťou nového úderného projektu? Ak Daniel niečo roky rokúce vie, je to prežiť každého a vždy postúpiť ďalej. Jeho ambície sú nezmerné. Aj svoje pôsobenie na špeciálnej prokuratúre vnímal len ako ďalší [...]

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 159907x
Priemerná čítanosť článkov: 4703x

Autor blogu

Kategórie