Založ si blog

Ani Kaliňák, ani Počiatek, ani Fico. Ale Žiga?

Doba sa zmenila. Nedotknuteľní oligarchovia ako Bodor, Haščák či Brhel trávia čas vo väzbe podobne ako predtým trávili čas v hoteli Hilton. Niekto kratšie iný dlhšie. Ale stále sa čaká na veľké politické meno.

Opička Jankovská politik nebola. Štátnou tajomníčkou sa možno stala pre politické krytie ale v skutočnosti bola právnička a sudkyňa a svoju nelegálnu činnosť začala dávno pred svojím pôsobením na ministerstve spravodlivosti. A preto všetci čakáme, čo bude ďalej.

Je až čudné, že stávkové kancelárie nevyhlásili nejakú stávku: pôjde skôr do väzby Počiatek pred ktorého vilou Matovič robil show, alebo Fico, pred ktorého bytom v Bonaparte Matovič robil show? A aký kurz by mal Robert Kaliňák?

Dnes NAKA nabehla do firmy exministra a exSmeráka Žigu. Na rozdiel od ostatných doteraz väzobne stíhaných, ide o politika, bývalého ministra. Navyše bohatého a vraj úspešného. Jeho obchody ale vraj aj smrdia. Prstom na neho ukázala opička Jankovská, jeho podnikaniu sa venovali investigatívci. Ak sa nájde dostatok dôkazov, Žiga by bol prvým ministrom Ficovej a Pellegriniho vlády odsúdený za machinácie.

Na druhú stranu je možné, že to dopadne ako v prípade záhadného Matovičovho automobilu, ktorý denne robil snáď tisíce kilometrov a nikomu to nevadilo. Alebo ako účtovníctvo na povale, biely kôň v susedstve a rozobraný stroj vo firme. Čudné, nerovné ale nakoniec zjavne nepotrestané a tým pádom legálne.

A preto je opäť až čudné, že po všetkom tom predvolebnom kriku rok dozadu,  Kaliňáka, Počiatka či Fica NAKA stále nenavštívila. Alebo sú tak neuveriteľne šikovní, alebo to prosto urobili na Matoviča. Čudne, nerovne ale kým to nebude potrestané tak to všetko bolo legálne.

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Ostrihoňová všetkých pekne oklamala. Kandidovať mala za progresívcov už v 2019

21.02.2024

Mediálnym vyhláseniam sa v prípade Veroniky Ostrihoňovej, bývalej spravodajky TV Markíza a neskôr moderátorky RTVS sa nedá s vážnou tvárou veriť. Je to len neskutočne babrácka robota médií, že nepíšu o tom, že k progresívcom do eurovolieb ju lámal už Beblavý s Trubanom a Štefunkom už v roku 2019! Pani Veronika túto ponuku vtedy aj priznala. Doslovne povedala: [...]

Lipšic sa musí poponáhľať, ak chce kandidovať s Ódorom

09.02.2024

Špeciálny pán Lipšic o job príde ku 30. marcu, zatiaľ bez náhrady. Alebo je možné, že Krajniakov odchod od Borisa „dobrofackovača“ Kollára bol predzvesťou nového úderného projektu? Ak Daniel niečo roky rokúce vie, je to prežiť každého a vždy postúpiť ďalej. Jeho ambície sú nezmerné. Aj svoje pôsobenie na špeciálnej prokuratúre vnímal len ako ďalší [...]

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 157836x
Priemerná čítanosť článkov: 4642x

Autor blogu

Kategórie