Založ si blog

Ministerstvo športu sa stalo eurovodom zo štátneho k oligarchom z JT

Neskutočné či neuveriteľné. Tak by sa dalo opísať počíňanie nového ministerstva športu. Po škandálnom výbere miesta nového ministerskej adresy – v budove na nadražšom nábreží v Bratislave – sa pod plachietkou podpory cestovného ruchu vydala smerom neustáleho prelievania peňazí smerom k oligarchom z JT.

Vidieť tak reklamu na čisto biznisový a vysoko zárobkový projekt Tatralandie z impéria Igora Rattaja s podporou tohoto zbytočného ministerstva evokuje jediné – kto, kde a ako musel dostať a hlavne koľko, aby štát podporil komerčnú a najmä ziskovú turistickú atrakciu? Vo vlastníctve Rattaja a JT?

Posledný biznis je ešte podivnejší – správca konkurznej podstaty PRIDELIL skrachovanú vyhladkovú vežu na Štrbskom plese TMR za 30 000 eur mesačne. Rattaj jedným dychom tvrdí, že mu ide najmä o odkúpenie veže a jej premiestnenie niekde inde, kde by vraj nepôsobila tak rušivo, no zároveň už od soboty na nej vyberá vstupné.Pôvodný nápad pomáhať športu a turistike ako segmentu, kde sa točia veľké peniaze je chvályhodný. Nastaviť pravidlá, vyčistiť špinu v športe, rozumne investovať do infraštruktúry a lokalít.

Namiesto toho Slovensko dostáva klasickú malú domov a biznis pre tých s najlepšími kontaktami.

Ministerstvo športu a cestovného ruchu podporuje J&T a Igora Rattaja

Ministerstvo športu a cestovného ruchu podporuje J&T a Igora Rattaja

Kali prekukol falošné pózy Šimečku a Čaputovej

21.05.2024

Tragická a zúfalá chvíla. Dôsledok všetkých protestov pre Ficovým Bonaparte. Neustály pokles politickej kultúry po vstupe matovičovcov na kandidátke SaS do parlamentu od roku 2010. Vyhrocovanie mediálneho honu na premiéra, Kaliho či Blahu. Šibenice na námestiach. Posielanie do basy bez dôkazov. Alebo výmyslov. étorika bývalého smeráckeho asistenta Šimečku voči svojím [...]

Prečo nemám pochopenie pre voličov Šimečku

15.05.2024

Šimečka najmladší je derivátom svojho otca a svojho starého otca. Vždy sa našiel niekto, kto im pomohol a kto ich platil. A po koho chrbte sa doplazili ďalej a ďalej. Šimečka najmladší napríklad dokončil svoje doktorandské štúdium vďaka smeráckym europeniazom Borisa Zalu. Stretnutie s Macronom v predvolebnom boji mu sprostredkoval Štefunko. Stranu platil Truban, [...]

Fico žiaľ hovorí pravdu, niektoré štáty NATO sa chystajú do vojny. Dôkazy z otvorených zdrojov

27.02.2024

Prvý dôkaz: Emmanuel Macron po samite v Paríži reagoval na novinársku otázku k vyhláseniu Roberta Fica, podľa ktorého niektoré západné krajiny zvažujú vyslanie svojich vojakov na Ukrajinu. Na vyslaní spojeneckých vojakov na Ukrajinu podľa Macrona nie je zhoda, „vylúčiť sa však nedá nič“. „Boli časy, keď sme si mysleli, že Ukrajincom pošleme len helmy [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 177876x
Priemerná čítanosť článkov: 4807x

Autor blogu

Kategórie